Ga naar de inhoud

Retourzendingen

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij helpen je graag met eventuele retourzendingen, mits dit niet later is dan 14 dagen vanaf de dag dat je de artikelen hebt ontvangen. Volg de online richtlijnen in het gedeelte ‘Retourneren’ om verder te gaan met jouw retourzending en een retourlabel te kopen.

Je kunt de artikelen ook rechtstreeks naar ons terugsturen via jouw vervoerder naar keuze. Neem eerst contact met ons op voor het kiezen van een vervoerder.

Schade en problemen (Defecte Producten)

Inspecteer de bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als het verkeerde artikel is geleverd, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het op kunnen lossen. Voor onze defecte producten is het retourneren van de producten volledig gratis. Dit betekent dat uw verzendkosten en aankoopkosten gratis zijn.

Voor uw verantwoordelijkheid (klantberouw)

Inspecteer de bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel niet meer nodig is of als de verkeerde producten zijn geleverd, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het op kunnen lossen. Voor het retourneren van deze producten moet er een bepaald bedrag betaald worden voor de retourzending.

Ruilen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aankoop te plaatsen voor het nieuwe artikel.

Houd er rekening mee dat de artikelen jouw verantwoordelijkheid zijn, totdat deze veilig zijn terugontvangen in ons magazijn. De geretourneerde artikelen mogen niet zijn gebruikt of beschadigd zijn en moeten worden geretourneerd met originele labels en verpakking samen met een retourfactuur. Daarnaast worden de kosten in verband met het retourneren van artikelen in mindering gebracht op de terugbetaling.

Kan ik een deel van de bestelling retourneren?
Ja, je kunt de volledige bestelling of een deel van de bestelling retourneren. Volg de richtlijnen voor het retourneren van de artikelen via onze retour pagina.
Wij helpen jou graag met het retourneren wanneer je niet tevreden bent met jouw bestelling, mits je dit doet binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Neem contact op met [email protected] wanneer je hulp nodig hebt bij het regelen van de retourzending. Je bent vrij om een postbedrijf naar keuze te kiezen voor het terug sturen vajn je retouren. Het adres, waar dit naar toe mag: Raved Fabrics, Harry van de Venstraat 5, 5388 CT Nistelrode, Netherlands.

Houd er rekening mee dat de goederen jouw verantwoordelijkheid zijn, totdat deze veilig in ons magazijn zijn ontvangen. De terug te sturen artikelen zijn niet gebruikt en hebben geen schade. Ze moeten worden geretourneerd met originele labels en verpakking. Daarnaast worden de kosten in verband met het retourneren van artikelen in mindering gebracht op de terugbetaling.

Wanneer ontvang ik mijn aankoopbedrag terug?

Zodra we je retour hebben ontvangen en geaccepteerd, worden de artikelen teruggestort op jouw rekening. 

Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling is voltooid.