Ga naar de inhoud

Verzending & bezorging

Je vindt hieronder de verzendkosten naar Nederland. Heb je andere vragen? De klantenservice beantwoord graag je vragen. 

Raved Fabrics betaalt alle verzendkosten, voor iedere bestelling! Hierdoor hebben altijd gratis verzending voor klanten in Nederland. Alle bestellingen worden vanuit ons magazijn in Nistelrode verzonden met DHL.

Bij Raved Fabrics is het mogelijk om je pakketje op te halen bij ons magazijn. Hiervoor rekenen wij geen kosten.

Het magazijn is geopend op weekdagen tussen 09:00 en 17:00.
Bij het doen van een bestelling is, kies je als verending voor “pick-up”. De bestelling ligt dezelfde dag nog voor je klaar.

Alle bestellingen, die voor 16:00 worden geplaatst worden dezelfde dag verwerkt (maandag – vrijdag). Bestellingen die vrijdag geplaatst worden, worden zaterdag geleverd. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden maandag verwerkt en dinsdag geleverd.

In geval van vertraging in de verzending van uw bestelling, nemen wij contact met u op via e-mail of telefoon.

Zendingen die voor 16:00 geplaatst zijn worden meestal de volgende dag geleverd.

Levertijden kunnen variëren afhankelijk van de koerierdienst. Hierdoor kan het 1-2 werkdagen duren voordat jouw pakketje geleverd wordt.

Je ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging met je trackingnummer(s) zodra jouw bestelling is verzonden. De track&trace is binnen 24 uur actief.

Je vindt hier ons retourbeleid, dit biedt gedetailleerde informatie over
opties en procedures voor het retourneren van jouw bestelling.

Bij Raved Fabrics streven we ernaar om elke bestelling met de grootst mogelijke zorg en precisie te verzenden. Desondanks is het soms mogelijk dat er een fout wordt gemaakt. Dit is onvermijdelijk, aangezien wij mensen zijn en fouten kunnen maken.

Als je het verkeerde product ontvangen hebt, neemt dan a.u.b. contact met ons op via [email protected] of via Whatsapp en vermeld het bestelnummer van jouw bestelling. Onze klantenservice zal binnen één werkdag een passende oplossing bieden.

Herroepingsrecht: Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die specifiek voor de consument zijn vervaardigd, producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, of producten die om gezondheids- of hygiëneredenen niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Als u per ongeluk het verkeerde product heeft besteld, kunt u dit in sommige gevallen retourneren, maar helaas niet altijd. In dit geval verzoeken wij u contact met ons op te nemen via [email protected] of via Whatsapp, vermeldt u altijd het bestelnummer van uw bestelling.

Wij verzoeken u vriendelijk het product niet zonder overleg met onze klantenservice direct retour te sturen, omdat het pakket zoek kan raken en omdat wij vanaf de buitenkant niet altijd kunnen zien wat uw bedoeling is.

Bij Raved Fabrics streven we ernaar om elke bestelling zorgvuldig en veilig te verpakken. 

Het spijt ons te horen als er soms toch beschadiging ontstaat tijdens het vervoer. Wij begrijpen hoe vervelend dit is en zullen altijd ons best doen om het op te lossen. Voordat je contact met ons opneemt, raden wij je aan om eerst te controleren of het product zelf ook beschadigd is. Als dit het geval is, maak je een foto van de schade en stuur je deze naar ons op via [email protected] of via stuur ons een bericht via Whatsapp.

Wij waarderen uw vertrouwen in ons en doen ons uiterste best om elke klant tevreden te stellen.